D I V I A S

Зареждане

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Един от най-добрите начини да започнете продажба на продукти или да развиете магазина си е добре разработен онлайн магазин. По този начин можете да достигнете до потенциалните си клиенти много по-лесно и без ограниченията на физическа локация, разкривайки повече възможности за бизнеса Ви.

Нашият екип от професионалисти може да разработи онлайн магазин за Вас спрямо нуждите на бизнеса Ви, създавайки индивидуален дизайн и подходящо оформление и структура. Не всеки онлайн магазин продава, точно поради тази причина изработката на онлайн магазин е процес, който включва стъпки, които са от съществено значение. Някои от важните стъпки при изработването на онлайн магазин са:

  • Анализ на изискванията на клиента – какви продукти или услуги ще бъдат предлагани, какво потребителско изживяване се търси, необходими функционалности и други специфични изисквания;
  • Проектиране на дизайн – създаване на привлекателен и функционален дизайн;
  • Интеграция на платежни системи – интегриране на платежни системи, които позволяват на потребителите да правят сигурни онлайн плащания;
  • Интеграция на методи за доставка – интегриране на методи за доставка, които позволяват на потребителите да избират и използват различни опции за доставка на поръчките им.
Как изработката на онлайн магазин ще подобри бизнеса Ви?

Как изработката на онлайн магазин ще подобри бизнеса Ви?

За да може Вашият магазин да бъде конкурентно-способен, е важно той да има онлайн еквивалент. През 2022 година, 40% от българите са пазарували онлайн, като този процент продължава да се повишава всяка година. Без подобаващо онлайн присъствие на Вашия магазин, Вие изпускате не малко потенциални клиенти.

Как се поддържа онлайн магазин?

Всеки онлайн магазин има своя административна част, която включва начини за управление на продуктите, потребителите, промоциите и новините, които биват публикувани в онлайн магазина. В зависимост от платформата за разработка на онлайн магазина, която е избрана, и следователно нуждите на бизнеса Ви, този софтуер може да има и допълнителни функционалности, за да облекчи процеса Ви на работа.

Какво можем да Ви предложим?

В зависимост от нуждите Ви, можем да изработим уебсайт за Вас от нулата или с помощта на платформи като Wordpress, OpenCart, Magento и други. Независимо от метода на разработка, ние можем да Ви предложим:

  • Проучване на нуждите Ви, нуждите на клиентите Ви и конкуренцията;
  • Атрактивен дизайн, с които бизнеса Ви да изпъкне пред конкуренцията и да бъде подходящ за всияки устройства;
  • Качествена реализация, за да може уебсайта Ви да бъде възможно най-стабилен;
  • Добро SEO, за да може клиентите Ви лесно да Ви намират;
  • Изработка на допълнителни функционалности спрямо нуждите на бизнеса Ви;
  • Имплементиране на широк набор от начини за плащане, за да бъдат олеснени клиентите Ви.

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Част от последните ни онлайн магазини

Проекти

Insa motor oil

Онлайн магазин

Научете повече

Мебелна къща Камбо

Онлайн магазин

Научете повече

Bioplace

Онлайн магазин

Научете повече

Доволният клиент е наш приоритет!