D I V I A S

Зареждане

SEO оптимизация

Оптимизация за търсещи машини

SEO оптимизация

Оптимизацията за търсещи машини е от изключително значение за всеки успял онлайн магазин и фирмен уебсайт. Също както добрата локация на магазин или офис е от решаващо значение за успеха на бизнеса, така работи и Вашият уебсайт, ако е добре оптимизиран.

Нашата цел е да подобрим позицията на Вашия уебсайт и той да се появява възможно най-високо в резултатите от търсенето за съответните ключови думи и фрази, което да доведе до повече органичен трафик. По този начин ще бъде постигната дългосрочна възвръщаемост и разпознаваемост. Целта на SEO е да се увеличи количеството и качеството на трафика към уебсайта чрез органичните търсения. Това би Ви довело повече потребители и потенциални клиенти, поради тази причина SEO е една от най-популярните услуги за бизнеси, които искат да се разрастнат в онлайн пространството.

Как SEO ще подобри бизнеса Ви?

Как SEO ще подобри бизнеса Ви?

Добре оптимизиран уебсайт за търсещи машини може да бъде много по-лесен за намиране от потребителите. Това увеличава видимостта на уебсайта и следователно, може да бъде и по-лесно намерен от потенциални нови потребители и клиенти.

Защо е важно да имаме добро SEO?

Освен от гледна точка намиране на нови потребители и клиенти, позицията на Вашия бизнес при търсене може да каже много и за самия бизнес. В силно конкурентна онлайн среда, доброто SEO Ви позволява да се отличавате от конкурентите си. Освен това, когато уебсайтът е оптимизиран за търсещите машини, получава по-голям органичен трафик. Това е трафикът, който получавате без да плащате за реклами. В следствие на това могат да бъдат намалени маркетинговите разходи и подобряване на възвращаемостта на инвестициите.

Какви други позитиви има SEO?

Освен основните позитиви на SEO, този вид оптимизация води и до други странични позитивни резултати:

  • Увеличаване на бранд осведомеността;
  • Оптимизиране на пространството, което Вашият уебсайт заема;
  • По-добър целеви трафик;
  • Задържа потребитерлите повече време в уебсайта.

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Доволният клиент е наш приоритет!